دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گرایش بی‌سابقه صهیونیست‌ها به استفاده از داروهای ضد افسردگی و آرام‌بخش

نگرانی از آینده رژیم صهیونیستی مشکلات روانی در میان صهیونیست‌های ساکن فلسطین اشغالی به سطح بی‌سابقه‌ای تشدید کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر. رسانه‌های عبری زبان از افزایش سرسام آور استفاده از داروهای ضد افسردگی و آرام بخش در میان صهیونیست‌ها در سال‌های اخیر سخن می‌گویند.

 

شبکه عبری زبان‌ (ای 24 نیوز) در گزارشی در این رابطه نوشت: نگرانی از شرایط ژئو سیاسی متشنج اسرائیل و وحشت از آینده سیاسی و اقتصادی اسرائیل باعث افزایش مشکلات روانی در میان صهیونیست‌های ساکنان (فلسطین اشغالی) شده است.

 

کارشناسان همچنین به فشارهای بعد از شیوع کرونا و نیز نگرانی‌های روزمره هم به عنوان دیگر علل شکل‌گیری این شرایط روانی در میان صهیونیست‌ها اشاره می‌کنند.

 

براساس آمار منتشر شده در این رسانه عبری زبان، یک سوم اسرائیلی‌ها که اکثر آنها را هم زنان تشکیل می‌دهند از حملات مزمن و مستمر عصبی و استرس رنج می‌برند، در حالی که به گفته کارشناسان این امر بطور حتم آمار و ارقام باید از این هم بالاتر باشد.

 

در ادامه گزارش آمده است: در سال 2022 حدود 7.5 درصد از صهیونیست‌های ساکن (فلسطین اشغالی) از داروهای ضد افسردگی و آرام بخش استفاده می‌کردند، این در حالی است که این رقم در سال 2016 فقط 5 درصد بود تا طی شش سال حجم استفاده از این داروها 50 درصد افزایش پیدا کند.

 

ادگار کوهن یکی از روانشناسان صهیونیست در گفتگو با‌ ای 24 تاکید کرد: افزایش آمار افراد دارای مشکلات روانی در اسرائیل به عوامل مختلفی مرتبط است که مهم‌‌ترین آنها طرح پرسش‌‌هایی در مورد امکان ادامه زندگی در اسرائیل است که نه تنها ذهن مهاجران جدید بلکه حتی برای کسانی که سال‌های متمادی در اینجا زندگی می‌کنند، هم به یک نگرانی فکری تبدیل شده است و امروز برای همه اسرائیلی‌ها نگرانی از مشکلات اقتصادی و بی‌ثباتی سیاسی به یک امر استرس زا تبدیل شده است.

 

منابع بیمارستانی هم فاش کردند، 50 درصد از کسانی که طی سال گذشته به اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه و اعلام کردند دچار حمله قلبی شده‌اند، در واقع دچار حمله عصبی شدید، شده بودند./ تسنیم

ارسال نظر